PrviKorak

Brain-based coaching

Potaknite pozitivne promjene poboljšanjem temeljnog razmišljanja

ŠTO JE “COACHING” I  KOME JE NAMIJENJEN?

Coaching definiramo kao „omogućavanje pozitivne promjene poboljšanjem razmišljanja“, a to je prijeko potrebna vještina za svakoga tko ima vodeću ulogu na radnom mjestu. Stoga je “coaching” idealan izbor za voditelje timova i menadžere.

Sveobuhvatnim ‘paketom’ alata koji se temelje na suvremenoj neuroznanosti možete brzo i učinkovito upravljali sobom i svojim timom. Praktični alati koje ćete naučiti na ovom treningu, baziraju se na znanosti o tome kako mozak radi i pružaju učinkovite metode koji će vam pomoći da značajno poboljšate vodstvo, kulturu i rezultate svoje organizacije – brzo i u mjeri koju vi odredite.

AKREDITACIJA

Programi NeuroLeadership Instituta temelje se na Results Coaching System™, metodologiji treniranja koju je od 1996. godine završilo više od 16.000 profesionalaca u 25 zemalja širom svijeta. Programi su akreditirani od strane Međunarodne federacije trenera i priznati kao jedni od najcjenjenijih treninga u svijetu “coachinga”.

Teme

 • TEMELJNA TEORIJA
  – Komunikacija temeljena na mozgu
  – Razgovori koji generiraju uvide
 • VAŽNOST UVIDA
  – Od slijepe ulice do uvida
  – Od uvida do akcije
 • REGULACIJA EMOCIJA
  – Združivanje razgovora
  – Elementi pronicljivog razgovora
 • RAZVOJ NOVIH NAVIKA
  – Od akcije do navike
  – “Coaching” s prisutnošću

Ishodi učenja

 • Razumijeti terminologiju i principe ‘Brain Based Coachinga’ temeljene na suvremenoj neuroznanosti
 • Naučiti coaching modele i njihovu praktičnu primjenu na mikro i makro razini
 • Razumijeti, prema neuroznanosti, važnost limbičkog (emocionalnog) sustava na donošenje odluka
 • Razumijeti, prema neuroznanosti, važnost fiksnog i razvojnog mindseta (načina razmišljanja) koji su važni za donošenje odluka i komunikaciju
 • Savladati davanje coaching feedbacka na radnom mjestu prema brain based coachingu modelu
 • Naučiti razne metode emocionalne regulacije u coachingu prema neuroznanosti
 • Naučiti coaching alat koji se primijenjuje za rješavanje konfliktnih situacija

Upiši se

METODOLOGIJA

Results Coaching System™ temelji se na neuroznanosti, fokusiran je na procese i vođen rezultatom, što ovaj pristup čini idealnim za treniranje racionalnih, poslovno usmjerenih profesionalaca. Pristup se temelji na suvremenoj neuroznanosti, uz istraživanja iz pozitivne psihologije, teorije učenja odraslih, kao i teorija sustava i promjena. Polaznici uče raditi na razini poboljšanja temeljnog razmišljanja pojedinca. To pomaže ljudima da napreduju od identificiranja slijepe ulice i stvaranja uvida do omogućavanja djelovanja i stvaranja održivih novih navika.

Opis programa

‘Brain Based Coaching’ program temelji se na najnovijim istraživanjima neuroznanosti čuvenog NeuroLeadership Instituta, kao i na istraživanjima iz pozitivne psihologije, teorije sustava i teorije promjene. Program je fokusiran na procese i vođen je rezultatima, što čini ovaj pristup idealnim za treniranje racionalnih, poslovno usmjerenih profesionalaca. 

Upiši se