PrviKorak

Stručni seminari

U našoj ponudi su kratki stručni seminari iz područja komunikacije i „soft skills“, motivacije, vođenja i samovođenja. Teme seminara prilagođavamo interesu polaznika i suvremenim društvenim kretanjima. Seminari su namijenjeni svima koje žele raditi na osobnom rastu i razvoju, kao i tvrtkama koje prepoznaju da su navedene kvalitete ključna komponenta uspješnosti njihovih zaposlenika.

Lokacija održavanja seminara je u nastavnom centru u Zagrebu, online ili u prostorijama Vaše tvrtke.

Za polaznike seminara osigurani su radni materijali (e-book po završetku seminara), uvjerenje o uspješno završenom seminaru i besplatan naknadni sat konzultacija 1 na 1.. Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.

Provedba ovisi o minimalnom broju prijavljenih. a svi seminari organiziraju se jednom mjesečno, ovisno o iskazanom interesu. Predbilježbe u tijeku!

Pogledajte detaljne sadržaje naših stručnih seminara i ishode učenja klikom na naziv seminara.

Školarina uključuje: sve radne materijale, uvjerenje o uspješno završenom programu i 1 sat besplatnih konzultacija po završetku seminara
Pripreme za IELTS
Mentalni trening- Vođenje učinkovitih poslovnih sastanaka

Voditeljica: Iva Mia Krušlin

Trajanje: 8 nastavnih sati

U današnjem korporativnom svijetu govori se o važnosti aktivnog slušanja kolega, šefova, zaposlenika i klijenata, međutim vrlo rijetko imamo priliku naučiti kako se to u praktičnom smislu ostvaruje. Ova radionica omogućiti će nam upravo to. Ponuditi će nam praktične vježbe aktivnog slušanja kako bismo znali tu vještinu primijeniti u realnom svijetu. Na radionici ćemo također naučiti vještinu svjesnog pregovaranja, gdje ćemo kroz praktične vježbice, naučiti sačuvati svoju osobnu energiju tijekom pregovora koji znaju biti vrlo mentalno i fizički iscrpljujući. Također ćemo kroz praktične radionice naučiti kako voditi svjesne poslovne sastanke. Poslovni sastanci znaju vrlo često biti neučinkoviti, međutim na ovoj radionici naučiti ćemo primjenjivati alate koji će nam pomoći u vođenju efikasnih sastanaka.

Radionica je jedinstvena u Hrvatskoj ier se izvodi prema kurikulumu Oxford Mindfulness Centra, a voditeljica je jedina certificirana trenerica za ovaj program u Hrvatskoj.

Leader kao coach

Voditeljica: Melita Pavlek

Trajanje: 8 nastavnih sati

Cilj programa je edukacija iz vještina vođenja, stvaranja uspješnih timova i osobne motivacije za postignućima. Naučiti ćete kako biti lider koji razvija druge lidere, što je coaching, kako se koristi u praksi i kako ga koristiti u timu

Nakon programa polaznici će znati kako:

 • Naučiti kako voditi sebe
 • Razumjeti važnost utjecaja i upoznati osnovne alate
 • Razviti skladan i uspješan tim
 • Razvijati svoje ljude koristeći najučinkovitije alate
 • Prilagoditi način vođenja sukladno razvoju zaposlenika
 • Prevesti vrijednosti organizacije u osobne i timske ciljeve
Sreća je izbor

Voditeljica: Melita Pavlek

Trajanje: 8 nastavnih sati

Bez obzira da li imate iskustva u sličnim programima ili je ovo prvi korak u veliko carstvo osobnog razvoja, imat ćete konkretne koristi od same radionice. Ukoliko se pitate hoće li vama ovaj pristup koristiti odgovor je jednostavan! Hoće ukoliko vjerujete da imate odgovornost, moć i mogućnost kreirati svoj život. Život se ne dešava nama već zbog nas i zato je sjajno da njime možemo upravljati čak i kada nam se čini da se sve urotilo protiv nas.

Kao pomoć u radu dobit ćete e-book, set jednostavnih vježbi za opuštanje i svoj osobnih plan aktivnosti koje ćete učiniti kako bi promijenili područje koje odaberete. Cilj programa je pomoći polaznicama ostvariti želje i ciljeve bez obzira na što se oni odnose.

Kroz radionicu sudionice će imati priliku:

 • Razumjeti kako pravilno definirati ciljeve
 • Naučiti vizualizirati cilj
 • Usvojiti jednostavne tehnike opuštanja
 • Upoznati tehniku intuitivnog crteža i njegovu ulogu u osobnom razvoju
 • Oblikovati plan za uvođenje trajnih promjena u život
Prezentacijske vještine - sedam trikova za bolji javni nastup

Voditeljica: Melita Pavlek

Trajanje: 8 nastavnih sati

Javni nastup je moćni alat utjecaja. Bez obzira da li to činite ispred 5 ili 505 ljudi. I naravno ima svoja pravila. Zato je dobro ponekad odvažiti se i pokušati poboljšati svoj javni nastup jednostavnim tehnikama i alatima. Ukoliko ne volite nastupati, a morate, ovo je odlična prilika da se odvažite u avanturu prezentacijskih vještina.

Kome je namijenjena radionica;

Ljudima koji često drže interne i eksterne javne nastupe, onima koji žele poboljšati svoj liderski stil, ljudima koji često prezentiraju ideje i različite projekte.

Teme:

 • Zašto je dobar javni nastup – samo dobar!
 • Kako teče krivulja pažnje?
 • Što je 3 P pravilo?
 • Kako poboljšati svoju neverbalnu komunikaciju s publikom?
Kako se brendirati?
Upravljanje vremenom i energijom
Uspješna priprema za novo radno mjesto